header-photo

Diumenge primer dia de festa

Holeeeeeeeees a tothom!!!

Despres de fer un intent d'escriure en grup i veure que cadascu te idees diferents i maneres diferents de dir les coses hem decidit escriure individualment, aixi que vaig a explicar alguna coseta jo soleta mentre la resta fa la migdiada, cosa bastant necessaria si tenim en compte que a les 7.30 erem a missa :-) sort que canten molt!!!!...

Be ja portem 4 dies al pais, pero amb els nanos nomes 2. En mica en mica ens anem integrant tant amb els monitors com amb la canalla, com amb els escolapis que porten mes marxa que nosaltres.

Pel que fa a les colonies (esplai) l'organitzacio es la seguent: els nanos, uns 140, arriben a les 8 del mati, es fan activitats per grups fins les 12, despres van a dinar a casa i a la tarda tornen de 15 a 17 tot i que sempre shan fet les 18. De monitors del pais nhi ha uns 21 i alguns dells amb una energia impressionant!!! Es passen el dia 'cantant' cancons o cridant frases que la canalla respon tambe cridant. I la veritat es que animen molt. De moment el nostre paper es molt secundari, tot i el protagonisme que tenim pel sol fet de ser blancs. Pero segur que ja anirem trobant el nostre lloc.

Ja anirem explicant mes coses... sobre l'acollida dels escolapis, crec que millor no podriem estar, ells, val a dir-ho, viuen forca comodament. Ens han tret fins i tot a ballar per la nit. Jo encara flipo in the garden. Les sister Casas dient que estavem 'fatigue' i els altres vinga a sortir de festa.

Canviant d tema i acabant ja. Avui hem conegut a la Raquel, una leonesa, si es que les de Leon es diuen aixi que porta uns mesos vivint a Daloa i que tambe hi havia estat fa mes de 30 anys. La trobada ha estat interessant, tant per sentir el seu punt de vista de l'estat del pais com per poder visitar un 'colege'(privat) de monges.


3 comentaris:

lnita ha dit...

tiaaaa he flipat amb el tema del RACC!!! però que fort!!!

Gairebé tant com això de sortir de marxa amb els escolapis ;) Així que totes les nits de festa...

a seguir donant-ho tot!!
lnita

Anònim ha dit...

Veig que os ho passeu molt be , a veure si la Marta explica alguna cosa ? el vídeo molt xulo , aquí ha fet una pedregada que hem quedat sense cap flor.

Mama

Marta ha dit...

Ei..Houses!!!!! Que wai,no? El pròxim vídeo et vull veure ballant a tú. O cantant amb els escolapis o fent una bestiesa o altra.

En fi...que continueu disfrutant de l'experiència!!

Una abraçada des de la Plana i 98789184848144441409751411971141611111 petonets

Publica un comentari a l'entrada